Bezorg en leverdienst

 

Sarah Mo biedt diverse afhaal- en levermethodes aan.

 

Je kan uiteraard uw bestelling steeds afhalen, onze prijzen zijn gebaseerd op afhaling.  U krijgt steeds telefoon van onze verkopers die u op de hoogte brengen wanneer uw bestelling toegekomen is in de winkel voor afhaling.

Wil je toch liever jouw bestelling geleverd zien? Geen probleem, Sarah Mo zorgt hiervoor.

 

Sarah Mo heeft hier verschillende opties

  • Levering onder aankoopbedrag van € 2500,- ( niet van toepassing tijdens actie of soldenperiode ) vragen wij een bedrag van € 80 ,- in een straal van 25km.  Indien de levering verder is dan 25km komt er steeds een kost bij per km dit is € 1,- per extra km.  Deze kost is gelijkvloers zonder uitpakken.
  • Dienen de goederen naar een 1st of 2de of ….. verdieping gebracht te worden dan zal hier een ladderlift voor aangerekend worden, deze bedraagt €100,-.  Vanaf een 8st verdieping krijgt u een offerte op basis van uw situatie.
  • Graag een extra service waarbij wij de montage uitvoeren en het afval meenemen?  Dit kan perfect, hier komt een extra kost bij afhankelijk van het volume en het item. ( steeds met twee personen )

 

Kiest u voor een levering graag met onderstaand rekening houden.

  • Voorzie voldoende parkeerruimte voor de woning.
  • Ruimte vrachtwagen is 15 meter, indien met ladderlift is dit 18 meter.
  • Vergeet vooral indien u een parkeerverbod nodig heeft deze tijdig aan te vragen bij uw gemeente. ( een parkeerverbod dient de klant zelf aan te vragen).