Onze visie

 

Onze visie benadrukt een toewijding aan duurzaam bosbeheer, wat essentieel is voor het behoud van onze natuurlijke hulpbronnen op lange termijn. Het streven om de behoeften van zowel huidige als toekomstige generaties te waarborgen getuigt van een verantwoordelijke benadering van resource management.

 

People bali trees4trees

Duurzaam oogsten

Sarah mo zorgt ervoor dat slecht een deel van de hulpbronnen van het bos worden geoogst, zodat het ecosysteem op natuurlijke wijze kan regenereren en zijn biodiversiteit kan behouden.

Het beschermen en behouden van de diverse soorten die afhankelijk zijn van het bosecosysteem om te overleven.

Herbebossing en bebossing

Nieuwe bomen planten en aangetaste gebieden herstellen om de bosbedekking en de gezondheid van het ecosysteem te verbeteren. Bij bebossing worden bomen geplant in gebieden die voorheen niet bebost waren, terwijl bij herbebossing eerder beboste gebieden worden hersteld.

Certificeringsprogramma’s

(Bijv. Forest Stewardship Council en FSC) die verantwoordelijke bosbeheerpraktijken onderschrijven.

 

 

Ella maison eco trees4trees
Planting a tree Ella maison Eco trees4trees
Doel Ella Maison FSC eco label

 

 

Sarah mo haar missie

  • Milieuvriendelijke praktijken
  • Sociale voordelen
  • Economische welvaart in het beheer van de bossen.

 

De pijler milieuvriendelijke praktijken benadrukt het belang van die schadelijke praktijken voor het milieu of bijdragen aan ontbossing.  Het kan gaan om strategieën om koolstofuitstoot te verminderen, biodiversiteit te behouden en waterbronnen te beschermen.

De sociale voordelen zorgt ervoor dat bosbeheer ten goede komt aan de lokale gemeenschap.  De organisaties waar Sarah mo aan mee werkt zorgt hiervoor.

Economische welvaart uit bossen kan lokale economieën ondersteunen en bijdragen aan een bredere economische ontwikkeling.

Indonesia trees4trees forest eco people

 

 

Het is voor Sarah Mo bemoedigend om te zien dat onderstaande organisaties waar wij mee samenwerken onze visie en missie delen.  Deze samenwerking is essentieel voor het bereiken van onze / jullie doelen.  Door blijvend te investeren in deze relaties en te blijven streven naar verbetering en aanpassingen kunnen deze organisaties een positieve invloed hebben op het behoud van de bossen en de lokale bevolking die ons prachtig vakmanschap brengt !

 

 

Trees4trees logo
Logo FSC