Sarah Mo is een prachtige plek die de essentie van tijdloos landelijk wonen belichaamt. De passie is ontstaan door reizen naar verschillende culturen, zoals Indonesië/Bali, Taiwan, het Verre Oosten en markten in Frankrijk. Zo hebben wij een schat aan invloeden kunnen verzameld die de stijl van Sarah mo uniek maakt.

Het streven naar het samenbrengen van kwaliteitsmeubelen met de juiste tinten, stoffen en texturen toont onze aandacht voor detail en vakmanschap. En nog belangrijker is het verlangen om het warme en gezellige karakter van landelijk wonen over te brengen op onze klanten. Dat is ons prachtig doel.

Ik kan me voorstellen dat een bezoek aan Sarah Mo een inspirerende ervaring is, waar klanten worden verwelkomd door tijdloze meubelstukken die karakter en warmte toevoegen aan hun huis. Voor ons is het geweldig, een doel om het creëren van een omgeving waar mensen zich echt thuis kunnen voelen.

Sarah Mo is een woonwinkel dat meubels en decoratieve objecten creëert om leefruimtes te personaliseren. Sarah Mo is milieubewust, de collectie heeft dan ook bijna volledig zijn eco labels, en qua verpakking stellen wij ook onze eisen. Wij als Sarah Mo zijn dan ook uitgegroeid tot een bekende speler door zijn gamma aan tijdloze meubelen en decoratieve elementen, dit zowel in de privésector als in de horeca en hotel sector.

Sarah Mo staat ook bekend voor zijn eiken meubelen en teak meubelen. Lees hier meer over landelijke eiken en teak meubelen van Sarah Mo.