Bent u op zoek naar een meubelwinkel in Lilburg voor kwaliteitsvolle en betaalbare meubels? Dan bent u op zoek naar Sarah mo. Sarah mo is een meubelwinkel niet ver verwijderd van Hasselt waar u kunt genieten van een ruim assortiment aan meubels, salons, eetkamers, badkamers, poolhouse keukens, landelijke decoratie enz … .Sarah mo is met name gespecialiseerd in landelijke en tijdloze meubelen. Maar daarnaast vindt u er ook teak, eiken en pinewood tafels, stoelen en decoratie. Kortom, betrouwbare meubels van goede kwaliteit vindt u bij Sarah mo, de meubelzaak in de buurt van Hasselt.

 

null

Een divers aanbod aan meubels

Het maakt niet uit naar wat voor soort meubels u op zoek bent, bij Sarah mo vindt u een ruim assortiment aan diverse soorten meubels. Bij Sarah mo vindt u alles van tafels tot kasten en van dressoirs tot bureaus. Daarnaast weet u zeker dat de meubels van goede kwaliteit zijn en ook nog eens goed betaalbaar. Naast dat wij alle soorten meubels aanbieden, bieden wij deze ook aan in verschillende materialen en in verschillende stijlen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan teak meubels of eiken meubels ,   in tijdloze landelijke stijl. Heeft u de meubels gevonden die u wilt? Dan zorgen wij ervoor dat deze bij u terechtkomen. Wij leveren namelijk door heel België.

 

Bezoek onze winkel

Op zoek naar een meubelzaak in Hasselt? U kunt ook dé meubelzaak Sarah mo in Hasselt bezoeken. In onze ruime winkel kunt u terecht voor al uw nieuwe meubels. U vindt bij ons de allernieuwste trends in teak, eiken, mango en industriële meubels. Maar ook als u nog niet zeker weet wat u precies zoekt, kunt u langskomen om inspiratie op te doen of om met onze meubelexperts te praten. Onze meubelexperts adviseren u graag over de mogelijkheden en denken met u mee zodat u de meubels koopt die perfect in uw interieur passen. Wij zijn gevestigd op de kuringersteenweg 439, niet ver verwijderd van Hasselt, en zijn elk weekend geopend, zaterdag van 10u30 tot 18u en zondag van 13u tot 18u. bekijk gerust hier onze openingsuren.  Tot snel in onze winkel!

Sarah mo  is ook dé meubelzaak van regio Sint-Truiden, Tongeren, Hasselt, Herk de Stad, Bilzen en Zonhoven.

null